Опис
Виноград Анюта виведений селекціонером – аматором В.М. Крайновим.
Кущ сильнорослий, самозапильний. Урожайність рослини висока. Лозу потрібно обрізувати через перезавантаженість плодами.
Плоди гарні, гроно вагою до 700-1200 г, її конічна форма. Ягідки великі, маса кожної 10-15 г, колір ягід темно-рожевий. Форма виноградини овальна, забарвлення темно-рожеве. Смак прекрасний: солодкий із ледве відчутним мускатом. Шкірка ущільнена. Горошення відсутнє.
Знімна зрілість. Ягоди можна збирати через 140 днів із початку вегетації.
Морозостійкість та стійкість до хвороб. Сорт переносить морози до -23 ° C. Плоди не ушкоджуються осами, культура стійка до грибкових хвороб.
Рекомендації з посадки
Грунт з ями змішайте з перегноєм або компостом у співвідношенні 3:2 з додаванням 1,5 кг золи й комплексного мінерального добрива (наприклад, нітроамофоски) за інструкцією. Торф додати можна, але зовсім небагато — ним краще мульчувати поверхню землі після посадки.






Відгуки
Відгуків немає, поки що.